Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
          Слижук, А. Д.
    Формування культури раціонального харчування [Текст] / А. Д. Слижук
    // Матеріали II науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2018 р. : [збірник тез доповідей] / ВНТУ, ВНАУ, ВМК ім. Д. Заболотного. – Вінниця : ВНТУ, 2018. – С. 185-188.

    У даній роботі було визначено користь вживання яблучного соку на організм людини та його корисні властивості.

  УДК 613.2-053.6.


            


Є складовою частиною документа "Якість і безпека. Сучасні реалії", наук.-практ. конф. (2 ; 2018 ; Вінниця). Матеріали II науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2018 р. [Текст] : [збірник тез доповідей] / "Якість і безпека. Сучасні реалії", наук.-практ. конф. (2 ; 2018 ; Вінниця) ; ВНТУ, ВНАУ, ВМК ім. Д. Заболотного. – Вінниця : ВНТУ, 2018. – 199 с. – ISBN 978-966-641-732-2 : 46,70 грн.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'