Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
          Варушечкіна, М. В.
    Підвищення ефективності використання харчових відходів як фактор екологічної безпеки [Текст] / М. В. Варушечкіна
    // Матеріали II науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2018 р. : [збірник тез доповідей] / ВНТУ, ВНАУ, ВМК ім. Д. Заболотного. – Вінниця : ВНТУ, 2018. – С. 164-166.

   Досліджено економічні та екологічні проблеми поводження з відходами в Україні. Акцентовано на перспективних напрямках підвищення ефективності використання відходів, зокрема харчових.

  УДК 338.43:633.854


            


Є складовою частиною документа "Якість і безпека. Сучасні реалії", наук.-практ. конф. (2 ; 2018 ; Вінниця). Матеріали II науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2018 р. [Текст] : [збірник тез доповідей] / "Якість і безпека. Сучасні реалії", наук.-практ. конф. (2 ; 2018 ; Вінниця) ; ВНТУ, ВНАУ, ВМК ім. Д. Заболотного. – Вінниця : ВНТУ, 2018. – 199 с. – ISBN 978-966-641-732-2 : 46,70 грн.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'