Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
          Авдєєва, Л. Ю.
    Реалізація принципу дискретно-імпульсного введення енергії при створенні нанотехнологій для харчової промисловості [Текст] / Л. Ю. Авдєєва
    // Наука та інновації. – 2016. – Т. 12, № 4. – С. 12-17.

   Обгрунтовано доцільність використання принципу дискретно-імпульсного введення енергії для спрямованого управління процесом утворення ліпідних наноструктур.

  


            


Є складовою частиною документа Наука та інновації [Текст] = Science and Innovation : науково-практичний журнал / НАН України. – 2016. – Т. 12, № 4.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'