Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
          Дячок, В. В.
    Очищення стічних вод виробництва харчових олій [Електронний ресурс] / В. В. Дячок, С. І. Гуглич, А. О. Мараховська
    // Вісник Вінницького політехнічного інституту. – 2016. – № 1. – С. 23-26.

   Представлено результати досліджень структури емульсії, яка утворюється у стічних водах виробництв харчових олій. З’ясовано вид емульгатора, обґрунтовано ефективний метод руйнування емульсій на основі встановленого їх складу. Запропоновано спосіб руйнування емульсії, що забезпечує якісне очищення стічних вод, та не призводить до утворення додаткових забруднювачів.

  УДК 628.54:664


            


Є складовою частиною документа Вісник Вінницького політехнічного інституту [Електронний ресурс] : науковий журнал / МОНУ, ВНТУ. – Електрон. журн. – 2016. – № 1.



Теми документа


Статистика використання: Завантажень: 3





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'