Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
          Отримання і властивості високодиспергованих продуктів з рослинної сировини [Текст] / Т. М. Бурушкіна, В. В. Ратушняк, В. І. Количєв [та ін.]
    // Наука та інновації. – 2015. – Т. 11, № 3. – С. 39-50.

   Створено умови маловідхідного перетворення цілісної зернобобової сировини у високодисперсні емульсійно-суспензійні рідкі і пастоподібні системи, яким притаманна здатність до агрегативної сталості протягом 5-15 діб без використання стабілізаторів і емульгаторів.

  


            


Є складовою частиною документа Наука та інновації [Текст] = Science and Innovation : науково-практичний журнал / НАН України. – 2015. – Т. 11, № 3.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'