Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
          Фанг-Пеі, Н.
    Кореляція між вартістю бренду, сприйняттям цінності споживачами та лояльністю клієнтів( на прикладі ресторанів швидкого харчування) [Текст] / Н. Фанг-Пеі, П. Чінь-Юнь
    // Актуальні проблеми економіки. – 2012. – № 3. – С. 425-435.

   У статті показано, що сектор ресторанів швидкого харчування на Тайвані переживає стрімке зростання, пов'язане зі швидким зростанням національного доходу, зміною стилю життя, ростом працевлаштування жінок тощо - харчування поза домом набирає популярності.

  УДК 338.46


            


Є складовою частиною документа Актуальні проблеми економіки [Текст]. – 2012. – № 3.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'