Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
          Бубела, Т.
    Методи виявлення фальсифікації харчових добавок [Текст] / Т. Бубела, О. Воробець
    // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2011. – № 1. – С. 65-68.

   У роботі доведено можливість застосування адмітансного методу комплексної провідності для оперативної ідентифікації харчової добавки аспартаму у фруктових напоях з метою виявлення фальсифікації під час їх реалізації.

  УДК 006.83


            


Є складовою частиною документа Стандартизація, сертифікація, якість [Текст] : науково-технічний журнал. – 2011. – № 1.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'