Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
621.18(075)
П59          Поржезінський, Ю. Г.
    Основи проектування водопідготовки ТЕЦ і котелень харчових підприємств [Текст] : навчальний посібник / Ю. Г. Поржезінський ; МОН України, НУХТ. – К. : НУХТ, 2008. – 206 с. – 32,00 грн.

   Викладено питання проектування і експлуатації водопідготовчих установок для парових котлів низького і середнього тиску та водогрійних котлів. Розглянуто фізико-хімічні основи процесів обробки води, сучасні схеми водопідготовки, методики їх розрахунків і рекомендації щодо вибору раціональних схем. Наведено основні технічні і режимні характеристики вітчизняного та іноземного обладнання для водопідготовки котелень, ТЕЦ і технологічного водопостачання харчових підприємств. Подано приклад розрахунку водопідготовки цукрового заводу.

ISBN 978-966-612-079-6  УДК 621.182.12:628.16(075)


            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
301 - від. книгозберігання 1 1
603 - ч/з для студ. ст. курсів 1 1
703 - абон. наук. літ. 2 2
704 - ч/з наук. літ., економ.та 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'