Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
61
Р 83          Рудиченко, В.
    Природні харчові сорбенти як чинник здоров'я сучасної людини [Текст] / В. Рудиченко. – К. : "Вища школа", 1997. – 367 с.

   Знайомить з природними харчовими сорбентами, зокрема харчовими волокнами - речовинами, що на сьогодні є єдиним стабільним, надійним і доступним засобом протидії, захисту організму людини.

ISBN 5-11-004638-7  УДК 613.2


            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
301 - від. книгозберігання 1 1
703 - абон. наук. літ. 2 2
704 - ч/з наук. літ., економ.та 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'