Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету
ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ВНТУ
Українська
Русский
English
Авторизація
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
64
L 12
Laconi, D.
Fundamentals Professional Food Preparation
[Текст] / D. Laconi. – New York : John Wiley & Sons, Inc, 1995. – 192s.
ISBN 0-471-59523-3
УДК 641
Замовити
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
704 - ч/з наук. літ., економ.та
1
1
Теми документа
Ключові слова/Д/домоведення, домоводство
Статистика використання: Видач: 0
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'