Електронний каталог науково-технічної бібліотеки
Вінницького національного технічного університету

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ЕК
664
Т 38          Жвалевський, А. С.
    Технологія домашнього консервування [Текст] / А. С. Жвалевський, Г. М. Євстигнєєв, З. П. Камнєва. – 6-е видання. – К. : Техніка, 1986. – 136с : іл. – Бібліогр.: с. 127. – 410000.

   У практичному посібнику наведено способи консервування харчових продуктів, а також рецептуру приготування консервів з них у домашніх умовах, способи соління й сушіння плодів, овочів, грибів і риби. Розрахована на широке коло читачив.

  УДК 664.8/9


            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
301 - від. книгозберігання 1 1
704 - ч/з наук. літ., економ.та 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'